Att välja en stilfull säng åt de små

En säng behöver inte vara prålig eller av dyrt material för att vara av hög kvalitet. Några av de bästa sängarna du kan hitta på marknaden finns på ställen du minst anar. Och då en säng är den mest dominanta möbeln i ditt sovrum, den möbel som knyter allt samman, är det en god idé att verkligen söka runt efter den perfekta sängen. Detta gäller såklart inte bara du själv, utan även dina barn. Barnsängar ger ett barnrum lite personlighet och gör barnet glad över att få gå och lägga sig. Ett av de största utbuden av barnsängar finns på hemsidan barnsängar.se, där du kan hitta sängar i snygga färger, former och storlekar. Här är bara några exempel:

 

J32

 

j32

 

En av de svåraste stilarna att göra rättvisa är den minimalistiska stilen. Att ta så lite som möjligt och försöka uttrycka så mycket som möjligt är ingen enkel utmaning. Sängen J lyckas dock fenomenalt. Den är så enkel och streamlinead att man nästan blir hypnotiserad av att titta på den. Hörnen är släta för att ingen ska behöva skada sig, men också kan man gissa för att bristen på skarpa ytor spelar en del i designen. Sängen kommer med flera olika möjligheter till bild på fram- och baksida, vilket ger dig som förälder möjligheten att ge ditt barns säng den lilla gnuttan karaktär som krävs för att barnet ska kunna se den som sin alldeles egna.

 

Tuff bilsäng

auto-bilsang

Om minimalism inte är din eller ditt barns grej kan man ta det i den helt andra riktningen: Tuff är sängen som inte döljer sitt inre hjärta. Formen är den av en rally-bil, perfekt för barnet som visar intresse på höga hastigheter och snabba fordon. Som central möbel i ett barns rum säger den här sängen allt som behövs om vad ditt barn prioriterar i livet. Det ska vara tufft, det ska vara färgglatt, och det ska vara hissnande och skoj på samma gång.

 

Star Wars sänghimmel

star-wars-sang

Man kan göra så mycket med så lite. Denna produkt är egentligen bara en elegant sänghimmel, och hur mycket kan en sådan påverka intrycket en säng gör för besökare i rummet? Med denna sänghimmel är svaret att den gör precis allt för att ge det bästa intrycket möjligt. Denna sänghimmel avbildar en AT-AT, eller All Terrain Armored Transport, som är vida känd som det ikoniska stridsfordonet som används av skurkarna i filmserien Star Wars. Genom att hänga upp denna sänghimmel över ditt barns säng transporterar du honom till en annan värld, där han är en hjälte som kämpar för rättvisan mot det onda imperiet. Frågan med denna sänghimmel är bara hur ditt barns drömmar överhuvudtaget ska kunna komma i närheten av hans dagdrömmande i denna säng. Den är enkel, den är billig, men viktigast av allt så är den oerhört effektiv.

 

Detta var bara några få av flera dussintals unika sängar som finns tillgängliga på barnsängar.se. Leta själva upp eran favorit och dela med er i kommentarsfältet!