Golvvärme för värme – Radiatorer för stil

Gamla radiatorelement har vi alla sedan länge tröttnat på. I de flesta miljöer är de fula, svåra att städa och stilistiskt allmänt fel. Vad är då alternativet? Vi skulle föreslå modern golvvärme för värme, och raditorer för – för stil. Se följande bilder där man i dubbel bemärkelse gjort ett element i rummet. Funktionellt och stilfullt.

 

Element för LVI2

Milo heter denna handdukstork i gjutgranit från LVI. Den finns i olika färger och bredder och kostar ca 4.500 kr (30 x 120 cm). Handduks-stången i krom eller vitt,  är tillbehör och kostar ca 500 kr.
I denna mysiga badrumsmiljö finns både trägolv och korgar som båda står för mys och stämning. Ett praktiskt och bra alternativ till trägolvet hittar du hos Höganäs; keramiska trägolv- nyhet för våren!

 

Epicon Element

I Iguana serien från Epecon finns både hörn och vanliga väggmodeller. Radiatorerna blir, med hjälp av en blankpolerad rostfri stång, även en handdukstork. Denna är ett tillbehör och kostar ca 3 500 kr.  Priserna på själva radiatorerna varierar beroende på storleka

Golvvärmen då? Den hittar man hos ett flertal olika firmor. Här en bild från Uponor som har en alldeles utmärkt informationssite om golvvärme.