Inredning badrum – inspiration

Att inreda badrum kan vara klurigt. Man kan alltid addera små inredningsdetaljer men det kan vara svårt att skapa en viss känsla om själva rummet redan har ett typ av utseende.

Läs mer

Planera ditt badrum

Har du ett intresse av att renovera och planera ditt badrum? Badrumsgruppen.se hjälper dig från idé till färdigt badrum. Detta är sidan för dig som behöver ny inredning till badrum. Här får du våra bästa tips och idéer på hur du kan förvandla ditt gamla badrum till ett nytt och fräscht, endast med hjälp av badrumsinredning.

Inredning till badrum

Oavsett om du ska inreda ett litet badrum eller ett stort badrum är det inredningsdetaljerna som avgör. I ett badrum vill man oftast få fram en känsla av lyx och spa. Det ska även vara rofyllt och lugnande. Ellos.se har snygga detaljer vad gäller badrumsinredning.

Inred med gröna växter

Badrumsinredning innehåller i dag allt mer gröna växter som skapar liv i rummet. Det blir en snygg inredningsdetalj som har positiva egenskaper. Gröna växter är bra luftrenare och perfekta i ett fuktigt badrum. Blomsterlandet.se har gröna växter för hemmets alla rum.

Ljus och ljuslyktor

Tända ljus och ljuslyktor skapar stämningen i badrummet. Dov belysning med tända ljus ger en lyxig känsla och är ett populärt val när det kommer till inredning till badrum. På Åhlens.se hittar du perfekta doftljus för badrummet.

Använd färg i badrum

Att inreda badrum med färg är både enkelt och snyggt, samtidigt som det gör tydlig skillnad i din badrumsinredning. Bryt av med färg om du har ett badrum i neutrala toner. Köp exempelvis handdukar eller en badrumsmatta i färg. Hemtex.se har färgglada handdukar av bra kvalitet till bra priser.

Inred med tavlor

Att inreda med posters och tavlor i badrummet är väldigt snyggt. Desenio.se har massvis med snygga posters. Skapa en tavelvägg eller placera en tavla på ett avlastningsbord.