Inreda kontor hemma

Jobbar du hemifrån och har ditt eget hemmakontor? Då har du hamnat helt rätt. Här får du tips på hur du kan inreda kontor hemma. För att få till ett bra och ergonomiskt kontor hemma måste du införskaffa en del kontorsinredning och möbler.

Läs mer

DPJ.se hittar du allt för hemmakontoret. Det ska vara lätt och bekvämt att jobba hemifrån. I den här artikeln på DPJ.se kan du läsa om vad du behöver i form av kontorsinredning till hemmakontoret.

Inredning kontor – inspiration

Ergonomin och kontorsmiljön är otroligt viktig för att du ska känna trivsel och kunna arbeta ordentligt. När du har din arbetsplats hemma är det viktigt att du inreder ditt hemmakontor rätt. Välj ergonomiska kontorsmöbler som fyller rätt funktioner. Här nedan tipsar vi om olika typer av kontorsinredning så att du enkelt ska kunna sätta igång att inreda kontor hemma.

Välj en kontorsstol som ger komfort

Val av kontorsstol är viktigt. Du ska ha den under en lång tid och de ska hålla sin komfort under hela dagen. Det är viktigt att du har rörlighet i stolen och att du kan justera höjd- och sitsdjup. På Elite-kontorsmöbler.se hittar du ergonomiska kontorsstolar perfekta när du jobbar hemma vid datorn.

Höj- och sänkbart skrivbord

Rörelse är viktigt för att du ska orka hålla koncentrationen uppe. Ett höj- och sänkbart skrivbord hjälper dig att aktivera kroppen under dagen. Hos DPJ.se hittar du prisvärda skrivbord.

Förvaring för viktiga dokument

För att hålla koll på viktiga papper och dokument behöver du införskaffa ordentlig förvaring. För att kunna skapa ett lugn när du arbetar måste du ha koll på dina saker. Ikea.se har förvaring för hemmakontoret.