Köksplanering

Sidan för dig som ska planera ett nytt kök, renovera ditt befintliga kök eller endast lägga till nya och snygga inredningsdetaljer och möbler. Här får du tips på var du kan köpa fin inredning på nätet.

Läs mer

Köksinredning - inspiration

Ska du planera nytt kök eller renovera ditt gamla kök är ett bra tips att ta hjälp av utbildade köksplanerare. På exempelvis Ikea.se kan du få hjälp med din köksplanering.

För dig som vill ha köksinrednings-tips kommer våra bästa idéer här. Det finns mycket du kan göra för att få köket som nytt utan att behöva starta en stor renovering.

Köksinredning – tips

1

Byt ut gamla handtag och knoppar

Genom att skaffa nya beslag kan du få en känsla av nytt i köket. Ett tips är att skaffa nya beslag i en annan färg, exempelvis guld eller svart. Genom att byta gamla handtag och knoppar kan du skapa den stil du är ute efter. På Sekelskifte.se hittar du massvis med olika beslag, krokar och knoppar i olika modeller med inspiration från sekelskiftet. Perfekt för dig som är ute efter en mer gammaldags eller klassisk stil på din inredning.

2

Vinkylskåp

Att installera en vinkyl förhöjer känslan av lyx i köket. Du får ett smidigt sätt att förvara dina viner samtidigt som du förbättrar kökets utseende. Oavsett om du renoverar eller inte kan du installera ett vinkylskåp. Det finns både inbyggda vinkylar och fristående vinkylskåp att välja mellan. Vinlagring.se har vinkylar i alla storlekar och i olika prisklasser.

3

Byt köksblandare & diskho

Att byta ut vissa detaljer som inte kostar för mycket skapar du en ny stil på ditt kök. Genom att skaffa en ny diskho och blandare för köket kan ditt kök få ett lyft. Sekelskifte.se har tillbehören för att kunna skapa ett gammaldags eller klassiskt kök. För dig som vill ha en modernare stil har Ikea.se många olika alternativ till bra priser.

4

Ledlist i kök - belysning

När du ska planera ditt kök är belysning något att tänka på. Belysning i luckor och i skåp gör stor skillnad. På Bauhaus.se hittar du skåpsbelysning och bänkbelysning till köket.